Deltidsstudier

Digital kommunikasjon, Digital rådgivning eller Digital markedsføring, hva er det rette for deg?

Og hvorfor heter det digital?

For å svare på det digitale først, er det fordi dette er deltidsstudier som bygger på en utdannelse eller jobberfaring du har fra før. Du legger til det digitale. F.eks vil 30 studiepoeng-kurset i digital markedsføring ikke tilsvare en bachelor i markedsføring, men du lærer hvordan markedsføre på nett, både med digitale verktøy, samt hvordan engasjere kundene dine i ulike trinn av salgsprosessen i forskjellige kanaler. Du jobber med innhold, strategi og analyse.


De ulike kursene:

Digital kommunikasjon

Du lærer og får en dypere innsikt i områder som innholdsproduksjon, analyse, brukerinnsikt, brukertesting, ledelse av designprosesser, innkjøp av tjenester, organisering og ledelse av webarbeidet, strategiarbeid og redaksjonelle prinsipper.

Passer for deg som er kommunikasjonsrådgiver, webredaktør, informasjonsmedarbeider eller journalist med ansvar for innhold og strategi på nett.

Jeg vil vite mer om digital kommunikasjon, 30 studiepoeng

Digital rådgiver

Du lærer: å lage gode digitale løsninger for kunden basert på kundereisen. Ved å kartlegge kundens behov, vil du skape verdifulle kundeopplevelser og tjenester, som igjen blir gode forretningsmodeller. Vi bruker verktøy som Business Model Canvas og Design Thinking.

Passer for deg som er prosjektleder, rådgiver, informasjonsmedarbeider og/eller har ansvar for virksomhetens digitale strategi.

Jeg vil vite mer om digital rådgiver, 30 studiepoeng

Digital markedsføring

Du lærer: å lage godt, engasjerende innhold brukerne dine vil ha, vite hvordan du bruker søkemotoroptimalisering (SEO) slik at de finner innholdet ditt, samt hvordan du analyserer effekten av kampanjene dine med Google Analytics. Vi bruker WordPress som publiseringsverktøy og sosiale medier for å spre innholdet til relevante lesere.

Passer for deg som jobber med eller skal jobbe med markedsføring på nett, enten det er innholdsproduksjon eller digital strategi.

Jeg vil vite mer om digital markedsføring, 30 studiepoeng


Alle deltidsstudiene er med 5 samlinger á 3 dager i Oslo. Mellom hver samling leverer du en obligatorisk oppgave basert på det du har lært i samlingen. Studiene arrangeres i samarbeid med Høgskulen i Volda.

Kurs med studiepoeng er godkjent for lån/stipend i lånekassen.