Derfor fikk han jobben

– Han har vist at solid kommunikasjon får ting til å skje, sier Eirik Norman Hansen om valget av ny sjef for kommunikasjon i IGM.

– Frode Aleksander Rismyhr har en imponerende merittliste. Han skaper begeistring, har bred kunnskap og lang erfaring fra kommunikasjonsfeltet i Norge og Norden. Han har i en årrekke vist at solid kommunikasjon får ting til å skje – og har stått for betydelig verdiskapning og utviklingsarbeid på en rekke arenaer.

Bredden er imponerende, sier Eirik Norman Hansen, styreleder i IGM, i en pressemelding. Han trekker også fram Rismyhrs bakgrunn fra kulturfeltet og som regissør som spennende. 

DEN FØLELSEN NÅR HØGSKULEN I VOLDA KOMMER TIL OSLO

NY SJEF: Frode Aleksander Rismyhr er ny sjef for kommunikasjon og marked hos IGM ved Epicenter i Oslo.

Entreprenørånd

Frode Aleksander Rismyhr startet i jobben som kommunikasjonssjef i midten av IGM i august og har allerede satt spor. Med friske øyne, energi og entreprenørånd er Rismyhr godt i gang.

LES OGSÅ: Et av Norges største kunnskapssentre for digital og visuell kommunikasjon får ny sjef (KOM24).


– Frode Aleksander har en unik evne til å bygge relasjoner og se muligheter. Og er det ett sted alt dette er viktig, så er det innen digitale medier og kommunikasjon. Her skjer ting fort, fastslår Norman Hansen.

SJEKK HØSTENS KURS HOS IGM

– Kan glede seg

IGM ruller nå ut en høst smekkfull av kremkurs og høyskolestudier for alle som elsker digitale medier, design og kommunikasjon.

– Kursdeltagere og studenter kan glede seg til å møte Frode Aleksander som øser seg selv med engasjement og kunnskap. Perfect match for IGM!

BLI BEDRE KJENT MED IGM

IMPONERT: Eirik Norman Hansen er styreleder i IGM og glad for ansettelse av ny kommunikasjonssjef.

3 kommentarer

  1. […] LES OGSÅ: DERFOR FIKK HAN JOBBEN […]  2. Hete headlinere på Making Design - IGM på 15/09/2023 kl 10:29

    […] Pollehn får oss til å føle. Kom på Making Design i Oslo og få litt energi inn i høstmørket. Derfor fikk han jobben Tilbake til […]  3. best custom essay site på 17/12/2023 kl 04:01

    best custom essay site

    Derfor fikk han jobben – IGM