Skap verdifulle kundeopplevelser med Design Thinking

Kurset gjennomføres som fjernundervisning/webinar.

Du trenger tilgang til egen PC/Mac samt programvaren kurset holdes på. Vi sender deg mail før kursstart med info ang digital plattform. Om du ikke får denne, sjekk spamfilter og/eller kontakt oss på post@igm.no eller telefon 23 37 64 00.

Design Thinking André Nordal Sylte, foredragsholder fra DNB kurs hos IGM

Verden er i endring, det snakkes om den fjerde industrielle revolusjon og stadig flere ledere etterspør «radikal digital innovasjon». Men hva betyr det? Hvor skal vi begynne? Og hvordan kan vi sikre en plass med på toget inn i fremtiden, når vi lever i en virkelighet der teknologi utvikler seg eksponentielt og selskaper logaritmisk?

Mange mener Design Thinking er svaret på det. Designtenking er et tankesett og en brukerorientert tilnærming til innovasjon. Metoden kombinerer designernes iterative tilnærming til tjeneste- og produktutvikling, med økonomenes analytiske og strategiske metoder for forretningsutvikling. Resultatet blir løsninger som har større sannsynlighet for å svare på brukerbehovene, er lønnsomme og i tråd med forretningsstrategi.

Bli med på to dagers intensivt kurs i Design Thinking, lær å lage knallgode kundeopplevelser.

Mål og gjennomføring

Kurset er en blanding av praktisk workshop og foredrag med fokus på kundeopplevelse og de enorme digitale mulighetene vi har i dag. Med en «fail fast, fail cheap» tilnærming skal vi få kjenne på kroppen hva det betyr å ikke forelske seg i første idé, samarbeide på tvers av fagdisipliner og ikke minst ALLTID ha brukeren i fokus.

Vi vil jobbe med å kartlegge kundens brukerbehov og jobber, og videre designe verdiforslag, tar valg, utforske gode forretningsmodell, teste, evaluerer og ikke minst LÆRE. Målet er at du skal forlate kurset med en verktøykasse du kan bruke på din egen arbeidsplass.

Kurset inneholder:

  • Forståelse av dagens digitale landskap
  • Strategisk arbeid med innovasjon
  • Design Thinking: teori og praktiske verktøy for design av verdifulle kundeopplevelser

Kursleder:

André jobber i strategidelen av Deloitte. Han bistår virksomheter å utforske, designe og lansere nye verdiforslag samt å utvikle deres innovasjonsstrategi og -kompetanse.
André har jobbet i Deloitte siden 2016, med unntak av ett år som fagleder hos DNB. Han startet sin karriere i digitalbyrået Creuna.

Vi lover deg to meget lærerike og innholdsrike kvelder med kunnskapsrike og inspirerende André.

Tid: 4. – 5. mai kl. 17 – 21, matservering fra kl. 1630.

Pris 8 500 kr

Registr: Design Thinking, kundeopplevelser

Det er enkelt å ombestemme seg ved å klikke på lenken avmeld/Unsubscribe nederst i nyhetsbrevet

Sending