– Det kribler helt ut i fingertuppene!

– To helt supre dager. Vi sees garantert igjen! En duracell-kanin av en markedssjef i Fartskriver AS har hatt IGM på besøk med bedriftskurs. IGM blir minst like inspirert.

Noe av det mest meningsfulle IGM gjør er å holde tilpassede kurs ute i bedrifter. Nylig sto et todagers kurs i digital markedsføring på kalenderen. Vi satte kursen mot Fartskriver AS på Frogner, nær Gardermoen. 

– Det kribler helt ut i fingertuppene etter å komme i gang, sier Hanne Nordsæter i Fartskriver etter at kurset er gjennomført. Hun skulle ønske bedriften hadde fått IGM på kurs for lenge siden.

Marianne Vernan og Hanne Nordsæter i Fartskriver på kurs med IGM.
Marianne Vernan og Hanne Nordsæter i Fartskriver er glade for å ha en arbeidsgiver som satser på kurs og utvikling for ansatte.

De færreste av oss vet at Fartskriver AS eksisterer til tross for at selskapet er bauta i transportbransjen. Siden etableringen i 1955 har kompetansesenteret vært ledende på kunnskap, kvalitet og service for veibasert transport. Selskapet har ett mål: Alle skal komme seg trygt frem dit de skal.

SEND EN MAIL TIL POST@IGM.NO OM DU ØNSKER SPESIALKURS FOR BEDRIFTEN DIN

Det tok ikke mange minutter før vi forsto at dette er en bedrift stappfull av fine folk som brenner for jobben sin. Utvikling og læring er en del av selskapets DNA. 

Blir tryggere i rollen

– Det har stor verdi for Fartskriver å satse på videreutvikling av interne ressurser. Men det har også stor verdi for menneskene som jobber her, slår Hanne Nordsæter fast. Markedssjefen har bestilt et skreddersydd kurs i digital markedsføring. 

– Jeg elsker å lære nye ting, elsker å utvikle meg! Som ansatt setter jeg stor pris på at Fartskriver lar meg bruke tid på kurs og utvikling. Det gjør meg enda sterkere i rollen min på jobb.

Marianne Vernan og Hanne Nordsæter i Fartskriver elsket å få besøk av IGM med kurs i digital markedsføring.
Som et kontrolltårn på flyplassen. Slik ser hovedkvarteres til Fartskriver ut. Herfra server de transportarbeidere fra hele Norge.

Hun får støtte av kollega Marianne Vernan.

– Fartskriver gir alle oss som kjenner bedriften de beste verktøyene, slik at vi kan vise oss frem på en best mulig måte. Vernan forteller at kurs gir trygghet og energi.  Påfyll stimulerer til kreativitet. Det skaper entusiasme for arbeidsoppgavene og bedriften. 


«Kjempestor takk for et par morsomme, kreative og inspirerende dager!»

– Hanne Nordsæter, Markedssjef Fartskriver AS

Markedssjef i Fartskriver, Hanne Nordsæter bestilte skreddersydd kurs for bedriften fra IGM.
Markedssjef i Fartskriver, Hanne Nordsæter bestilte skreddersydd kurs for bedriften fra IGM – og elsket det.

– Det koster så lite

Til bedrifter som ikke satser på kurs og videreutdanning for ansatte har markedssjefen følgende beskjed:

– Vil du bli bedre, så trenger du også ny input! Invester i en kursinstruktør som er gira på å lære bort, er engasjert og inspirerende. 

– Det koster lite med tanke på hva du får igjen av en ansatt som har fått en skikkelig motivasjonsboost og noen enkle arbeidsverktøy du kan ta med deg videre i jobbhverdagen, legger Vernan til.

SAMFUNNSOPPDRAG SOM INSPIRERER

Kunnskapssenteret IGM har hatt et samfunnsoppdrag i nesten 40 år: Å utvikle og tilby kurs, høyskolestudier og møteplasser for grafisk designere, kreatører, markedsførere og kommunikasjonsfolk.

Det er utrolig meningsfylt å få bidra til påfyll, inspirasjon og kompetanseheving. Hos IGM skal du bli digital, kreativ og synlig.

Hva ønsker du deg kurs i?

Ta kontakt på post@igm.no så skreddersyr vi en bra pakke for deg.

Byr på seg selv

Så hvordan opplevde Fartskriver å få kursbesøk av IGM?

– Det var knallbra å få besøk her i våre lokaler. Vi slapp å dele oppmerksomheten med andre markedskonsulenter, vi fikk fokusert på oss og ikke minst et kurs tilrettelagt for våre ønsker og behov, sier Nordsæter.

Vernan stemmer i og skryter av engasjementet til IGM.

– Vi hadde to veldig fine dager med Frode Aleksander Rismyhr. Han bød på seg selv, sine erfaringer og kunnskap. En liten omvisning på huset gjorde også at de ansatte i Fartskriver fikk inspirasjon til lokasjoner vi kan lage materiale til våre digitale kanaler.

Fartskriver-gjengen ligger ikke på latsiden og har allerede lagt planer for flere kurs i 2024. Både kurs i Presse og PR, videoproduksjon og tekstforfatter i digitale medier står på ønskelista. Vi gleder oss!

TA KONTAKT

Book et bedriftskurs