Google Ads

Lær deg hvordan du effektivt bruker Google Ads for å få flere kunder på nett og hvordan ditt firma kan vokse. Vi starter med det grunnleggende og gir deg en solid innføring i hvordan Google Ads er bygget opp og hvordan det fungerer. Du vil lære hvordan du setter opp en konto, hvorfor god struktur er viktig og hvordan du gjør det.

Har du en bedrift som selger produkter eller tjenester som folk søker etter på Google? Om svaret er ja er sannsynligvis annonsering på Google noe for deg og det kan være lurt å lære dette av en sertifisert Google partner. Det som skiller søkemotorannonsering fra andre markedsføringsplattformer er at annonsene dine blir vist til folk som allerede leter etter det du tilbyr. Det er enklere å få til et salg enn det er i medier der annonser er en forstyrrelse.

Kurset i Google Ads passer for:

  • Alle som selger produkter eller tjenester som søkes på på Google.
  • Kurset er for deg som ønsker å sette deg inn i hva Google Ads er, hvordan det fungerer og hvordan du bruker det i markedsføring og i din bedrifts digitale strategi.

Kurset vil hovedsaklig ha fokus på tekstannonser i søk. Vi vil gå igjennom hva som er viktig å tenke på i Display-nettverket, YouTube og i Google Shopping.

Kursinnhold:

  • Reglementet i Ads
  • Lage gode tekstannonser
  • Hva er viktig når man setter opp Ads-konto
  • Oppsett av konto
  • Hvilke fallgruver må du unngå
  • Praktiske oppgaver

Ønsker du bedriftskurs med workshop i Google Ads?

Bedriftskurs vil foregå som en workshop med praktiske oppgaver hele dagen.  Her kan ulike deltakere få hjelp med individuelle utfordringer som eventuelt ikke vil passe for alle deltakere på kurset. Dette kan være for eksempel Google Shopping som ikke er relevant for annonsører uten nettbutikk.

Før du kommer på kurs, sjekk at du har tilgang til din bedrifts Ads konto.

Kursholder:

Thomas Prestgaard er kursleder, han har vært Google Ads kursholder i over tre år, har 8 års erfaring med Google Ads, og jobber med små enkeltpersonsforetak såvel som store internasjonale nettbutikker.

Thomas driver PANOGRAM hvor han jobber både som Google Ads konsulent og tilbyr 3D-visning og plantegniner til eiendom.

I tillegg jobber han 40% som Google Ads ansvarlig i nettbutikken Milrab.no.
PANOGRAM og kunden Lightup.no vant SEMrush Nordic Search Awards 2020 i kategorien «Best Advertising Campaign».

Pris kr: 3 700,-.
Sted: IGM, Brynsveien 5 i Oslo.

Registr: AdWords

Det er enkelt å ombestemme seg ved å klikke på lenken avmeld/Unsubscribe nederst i nyhetsbrevet

Sending