Google Ads

Kurset gjennomføres som fjernundervisning/webinar.

Du trenger tilgang til egen PC/Mac samt programvaren kurset holdes på. Vi sender deg mail før kursstart med info ang digital plattform. Om du ikke får denne, sjekk spamfilter og/eller kontakt oss på post@igm.no eller telefon 23 37 64 00.

Lær deg hvordan du effektivt bruker Google Ads for å få flere kunder på nett og hvordan ditt firma kan vokse. Vi starter med det grunnleggende og gir deg en solid innføring i hvordan Google Ads er bygget opp og hvordan det fungerer. Du vil lære hvordan du setter opp en konto, hvorfor god struktur er viktig og hvordan du gjør det.

Har du en bedrift som selger produkter eller tjenester som folk søker etter på Google? Om svaret er ja er sannsynligvis annonsering på Google noe for deg og det kan være lurt å lære dette av en sertifisert Google partner. Det som skiller søkemotorannonsering fra andre markedsføringsplattformer er at annonsene dine blir vist til folk som allerede leter etter det du tilbyr. Det er enklere å få til et salg enn det er i medier der annonser er en forstyrrelse.

Kurset i Google Ads passer for:

  • Alle som selger produkter eller tjenester som søkes på på Google.
  • Kurset er for deg som ønsker å sette deg inn i hva Google Ads er, hvordan det fungerer og hvordan du bruker det i markedsføring og i din bedrifts digitale strategi.

Kurset vil hovedsaklig ha fokus på tekstannonser i søk. Vi vil gå igjennom hva som er viktig å tenke på i Display-nettverket, YouTube og i Google Shopping.

Du kan velge om du vil være med på både dag 1 og 2, eller begge dager.

Kursinnhold dag 1:

  • Reglementet i Ads
  • Lage gode tekstannonser
  • Hva er viktig når man setter opp Ads-konto
  • Oppsett av konto
  • Hvilke fallgruver må du unngå
  • Praktiske oppgaver

Kursinnhold Dag 2, Workshop i Google Ads
Dag 2 vil foregå som en workshop med praktiske oppgaver hele dagen. Kursholder vil gå rundt og veilede alle deltakere. Her kan ulike deltakere få hjelp med individuelle utfordringer som eventuelt ikke vil passe for alle deltakere på kurset. Dette kan være for eksempel Google Shopping som ikke er relevant for annonsører uten nettbutikk.

Workshop er 14. november.

Før du kommer på kurs, sjekk at du har tilgang til din bedrifts Ads konto.

Thomas Prestgaard er kursleder  han har spisskompetanse på dette området og er sertifisert Google partner. Han har vært AdWords kursholder i over to år, jobbet med AdWords i 6 år, jobber med små enkeltpersonsforetak såvel som store internasjonal nettbutikker.

Thomas driver Panogram som er et firma som tilbyr 3D-visning og plantegninger til eiendom.

Sted: IGM, Brynsveien 5 i Oslo. v/Brynseng T-bane, 7 min fra sentrum.

Pris: 3 700 kr for 1 dag,
6 900 kr for 2 dager

(GU: 1 850 kr/3 450 kr)

Registr: AdWords

Det er enkelt å ombestemme seg ved å klikke på lenken avmeld/Unsubscribe nederst i nyhetsbrevet

Sending