Hete headlinere på Making Design

Norske og internasjonale stjernedesignere er klare for Making Design. – Vi gleder oss til årets store dag for kreativitet på konferansen vi liker å kalle “skaperverket”.

– Alle gjør en bedre jobb når vi er inspirert, åpen for impulser og spennende relasjoner. Vi er lykkeligere og mer motivert når begeistring og ideer får strømme fritt i årene og lærer noe nytt.

Frode Aleksander Rismyhr, kommunikasjonssjef i IGM, presenterer headlinerne på årets Making Design-konferanse som inntar Oslo torsdag i neste uke. Tyskland, Portugal, Spania, Belgia og Norge er representert på scenen. 

– Jeg har opplevd flere av foredragsholderne live tidligere og det er en underdrivelse å si at man blir sittende og måpe. Dette må folk få med seg.

IKKE FÅTT UT FINGER´N? PÅMELDING MAKING DESIGN HER

Årets headlinere

Fra Berlin får vi prisvinnende illustratør og Art Director Adrian Bauer. Han tar publikum med på en reise i den kreative prosessen bak hans slående arbeider. Adrian har spesialkompetanse på konsept- og redaksjonell illustrasjon, infografikk, informasjonsdesign og illustrativ corporate branding.

PRISVINNENDE: Adrian Bauer er blant stjernedesignerne IGM og Making Design byr på 21. september i Oslo.
Illustrasjon Adrian Bauer.

Den belgiske illustratøren Bert Dries Musketon har gjort seg bemerket med kreativt design. Se noen av arbeidene på Instagram. Det som startet som en spøk med store merkevarer, har ført til at gigantselskap verden over ønsker seg samarbeid. Spenn deg fast, for hans tema er “Please don´t blink! 777 slides in 45 minutes”. 

ETTERTRAKTET: Bert Dries Musketon har gjort seg bemerket blant multinasjonale gigantselskap for sin oppfinnsomhet.
GLOBAL: Marta Cerdà Alimbau har kunder over hele verden.

Barcelona er representert ved Marta Cerdà Alimbau. Siden 2008 har hun jobbet med globale prosjekter i DS, design, illustrasjon og tilpasser typografi for kunst-, kultur- og reklamekunder. Her er det bare å la seg rive med.

Norske Karoline Bakken Lund tar pusten fra oss med magiske arbeider innen design og tekstil. Kunstneren skaper de helt utroligste ting i Illustrator – og vi skal få se hvordan hun jobber kreativt.

SE IGMS HØYSKOLESTUDIER I KOMMUNIKASJON

Danii Pollehn fra Portugal serverer illustrasjoner som handler om å omfavne levende og iøynefallende farger – og bringe dem sammen med lekne former for å skape en moderne og visuelt tiltalende stil. Dette blir et dristig innslag.

DRISTIG: Danii Pollehn tar lekenhet til nye høyder med sine illustrasjoner.
FARGEGLAD: Danii Pollehn gir oss en herlig kombinasjon av farger og formlek.

Den norske InDesign-eksperten Tale D. Jonassen fra IGM vil presentere nye, spennende og kreative måter å jobbe i InDesign. Her kommer det tips og triks som er gull verdt for alle som leker seg i Adobe.

En av landets mest etterspurte foredragsholdere, Eirik Norman Hansen, kjører en inspirerende og engasjerende åpning av årets konferanse. Og konferansen ledes av konferansier og idéastronaut Frode Aleksander Rismyhr.

PR-MANN: Frode Aleksander Rismyhr skal lede årets Making Design-konferanse.
FUTURIST: Ikke alle har sin egen futurist. Det har IGM i Eirik Norman Hansen.
Tale D. Jonassen
GULL VERDT: IGMs InDesign-ekspert, Tale D. Jonassen har mange triks i ermet.

Energiboost

Making Design er Nordens største Adobe-konferanse med fokus på kreativt design og inspirasjon i InDesign, Illustrator, Photoshop og UX Design.

– Som kunnskapssenter med både kurs og høyskolestudier er det viktig for IGM å bidra inn i arbeidslivet. Making Design er en enestående mulighet til å fylle på med energi før høstmørket setter inn, mener Rismyhr.

IGM HAR HUNDREVIS AV KURS INNEN DESIGN OG DIGITAL SYNLIGHET

– Her er det mye å glede seg til for kommunikasjonsarbeidere, kreatører, art directors, grafiske designere, illustratører, videoprodusenter, webdesignere og reklamefolk.

BLIR DU GLAD? Danii Pollehn får oss til å føle. Kom på Making Design i Oslo og få litt energi inn i høstmørket.