IGM tilbyr kurs, konferanser og høgskolestudier innen web, sosiale medier, tekst, foto, design, publisering og video for markedsførere, informasjonsmedarbeidere, grafikere, reklamefolk, webdesignere. Her kan du finne riktig kurs for din utvikling, trenger du hjelp så ring oss.

Kontakt

 • Tel: +47 23 37 64 00
 • Besøksadresse:

  Brynsveien 5, 0667 Oslo

 • Fakturaadresse:

  Postboks 6731 0609 Oslo

 • Epost: post@igm.no

Veien hit

 • T-bane: Lokalene våre ligger helt inntil Brynseng T-bane. Det går baner fra Oslo sentrum kontinuerlig. Linje 1, 2, 3 og 4  mot øst.
 • Tog : L1 stopper på Bryn togstasjon, 6-7 minutter gangavstand
 • Buss: Buss nr 23 og 24 stopper i gaten utenfor.

Om IGM

IGM AS er Norges største kunnskapssenter innen Adobe programmer, digital markedsføring og webdesign.

I tillegg arrangerer vi årlige konferanser som MakingDesign – for deg som jobber i Adobe programmer, MakingWEB – for deg som jobber med web, Magasindesignkonferansen og konferansen digitalt lederskap.

Våre studier er i samarbeid med Høgskulen i Volda. Netlife og Creuna er også samarbeidspartnere på faglig innhold og med foredragsholdere. I tillegg til disse samarbeider vi med relevante foredragsholdere fra Deloitte, Pure Content og Anadigme på ulike kurs.

Vårt brede nedslagsfelt gjør at vi kan tilby et bredt spekter av kurs, konferanser og studier. Lang erfaring med denne typen virksomhet gir trygghet enten du har behov for opplæring innen visuell kommunikasjon, trykk eller webdesign. På kurs og studier hos IGM kombineres teori og praksis på en utbytterik måte med erfarne forelesere som har dybdekunnskap innefor sine fag.

Vi gir deg mulighetene du trenger for økt kompetanse, både i et langsiktig og kortsiktig perspektiv. Vi er opptatt av våre kunder og gode kundeopplevelser. På våre kurs har vi små grupper, dette fordi vi ønsker at du som kunde skal få en god opplæringssituasjon, både bli sett, hørt og stille spørsmål.

Kursinfo

Kursinformasjon IGM

IGM tilbyr kurs, konferanser, universitetsstudier og høgskolestudier innen web, digital journalistikk, webredaktør, interaksjonsdesign, sosiale medier, tekst, foto, design, publisering og video for markedsførere, informasjonsmedarbeidere, grafikere, reklamefolk, webdesignere. Her kan du finne riktig kurs for din utvikling, trenger du hjelp så ring oss.

Kursmaskiner

IGM har PC / Mac til våre kunder når du er på kurs, kryss  av for hvilken plattform du vil bruke hos oss når du melder deg på.

Kursledere

Våre kursledere har bakgrunn fra digitale medier, web og print.

Kursdokumentasjon

IGM har egenutviklet kursdokumentasjon med teori og oppgaver på vare programvare-kurs. Kursdokumentasjon er inkludert i prisen.

Forkunnskaper

Les kursbeskrivelsen nøye på forhånd, så du vet at du har de rette forhåndskunnskapene som trengs. Ring oss hvis du er i tvil, tlf. 23 37 64 00.

Avmelding

Avmeldingsfrist er 14 dager før kursstart. Ved senere avmelding belastets 50% av full kursavgift. Ved avbestilling 1 uke før kursstart belastes 100% av full kursavgift. Ved manglende oppmøte uten avmelding, belastes hele kursavgiften. Ved dokumentert sykdom flyttes kurspåmelding over til neste alternative kursdato. Konferanser faktureres fortløpende etter påmelding.

IGM tar forbehold om at et kurs kan bli avlyst ved for lav deltakeroppslutning eller på grunn av uforutsette hendelser. I slike tilfeller refunderer ikke IGM deltakernes reise- og oppholdsutgifter, men kun kursavgiften. Deltakerne oppfordres derved til å tegne en avbestillingsforsikring ved bestilling av reise til kurs.

Ved sykdom på kurs må vi ha kopi av sykmelding.

Kantine

Går du på dagkurs hos oss, er lunsj inkludert i prisen.

Support

Vi har gratis support etter kurs og er du velkommen til å ta kontakt med oss. Ta kontakt med oss på tlf. +47 23376400 eller send oss post@igm.no eller skriv ditt spørsmål på Facebook.

Inkludert i kursene er:

 • Bruk av maskin (Mac)
 • Egenutviklet kursdokumentasjon på norsk på programvare kurs
 • Minnepinne
 • Gratis support etter kurs
 • Lunsj
 • Tidsriktig kunnskap og engasjerte instruktører

Ansatte og foredrags­holdere

trine-2-470x341@2x

Trine Skaug Væråmoen

DAGLIG LEDER
 
Daglig leder, snakk med henne når det gjelder konferanser, bedriftstilpasset opplæring, konsulenttjenester, administrative rundt fakturering og studier. Hun brenner for digitale medier og har stadig idéer til nye konsepter. Om du tror du ha kommet over en spennede fagartikkel, kan du være sikker på at Trine har lest den før deg. Ellers er Trine en sprudlende blid energibunt som selv henter energi på golfbanen, treningssenteret eller i marka.
 
Tlf. 90514165

hanne-1-470x341@2x

Hanne Josefsen

SALGS- OG MARKEDSSJEF

Ansvarlig digitale medier. For tiden brennende engasjert i å arrangere konferansen Oslo Marketing. Digital markedsføring er noe av det morsomste Hanne vet, enten det er å analysere webstatistikk med Google Analytics eller utvikle nye konsepter. Hanne underviser også på høgskolestudiene i Digital journalistikk og Digital markedsføring. Hun digger kunder som deler kunnskap, og fryder seg i klasserommet når man får den gode energien. På fritiden underviser Hanne gruppetrening på SATS, spiller innebandy, eller er på vei ned en bakke med snowboard.

TLF. 91110559

Tale-470x341@2x

Tale Døvle Jonassen

WEB OG DESIGN

HTML og CSS • Animate • Dreamweaver • WordPress • InDesign • Tale er typograf og brenner for god design og interaksjonsdesign. Brukeren i fokus. En mer engasjert og trygg foredragsholder er vanskelig å finne. Tale holder med Vålerenga, kan fotball, og har egen reiseblogg.

Tlf. 23376400

stig-1-470x341

Stig Aasen

ANSVARLIG WEB

 

HTML og CSS • Dreamweaver • Webstrategi • SEO • WordPress • Photoshop • Stig er fagansvarlig på studiet webproduksjon, og er IGMs web-guru og fagnerd. Metaforer og humor er et par av Stigs beste pedagogiske verktøy. Om ikke Stig jobber, er han ute i seilbåten eller sitter med nesa dypt nede i faglitteratur.

Tlf. 23 37 64 20

marius_ebbesen_creuna

Marius Ebbesen

FOREDRAGSHOLDER, DIGITAL RÅDGIVER

Marius brenner for å finne enkle løsninger på kompliserte oppgaver. 

Han har master of Science i economics og business administration fra Norges handelshøyskole. 

Tina_S_Jacobsen_Creuna-784x569

Tina S. Jacobsen

UNDERVISER DESIGN THINKING

Tina er en engasjert og inspirerende foreleser med solid kompetanse og erfaring med Design Thinking metodeverk. Som strategisk rådgiver  jobber hun daglig med blant annet innovativ tjenesteutvikling på vegne av sine kunder. 

deloitte_feb_17_andre-784x528

André Nordal Sylte

FOREDRAGSHOLDER DESIGN THINKING OG DIGITALT LEDERSKAP

André jobber i strategidelen av Deloitte. Han bistår virksomheter å utforske, designe og lansere nye verdiforslag samt å utvikle deres innovasjonsstrategi og -kompetanse.
André har jobbet i Deloitte siden 2016, med unntak av ett år som fagleder hos DNB. Han startet sin karriere i digitalbyrået Creuna.

 

paul_bjerke-470x341

Paul Bjerke

FOREDRAGSHOLDER DIGITAL JOURNALISTIKK

 

Paul underviser hos IGM på digital journalistikk, i tillegg er han professor på høgskolen i Volda og jobber som forsker på De Facto. Med sin erfaring som nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør i Klassekampen er han en spennende foredragsholder å følge når du skal lære journalistikk.

eirik-norman-hansen-600x569

Eirik Norman Hansen

FOREDRAGSHOLDER DIGITALT LEDERSKAP

Eirik Norman Hansen. Eirik er en svært engasjerende foredragsholder som brenner for digital forretningsutvikling, markedsføring og kommunikasjon. Han er styreleder i IGM.

daniel-mohn-reinaas-784x569

Daniel Mohn-Reinaas

FOREDRAGSHOLDER, VIDEO

 

Daniel er innholdsrådgiver og produsent hos PureContent og underviser i idé, storyboard, deling og rettigheter.

 

PureContent laget filmen "Gutten som fryser", kampanjefilm for SOS-Barnebyer. Den mest delte kommersielle videoen fra Norge noensinne.

Skjermbilde-2017-03-24-kl.-10.03.47-470x341

Tobias Michel

FOREDRAGSHOLDER, VIDEO OG FINAL CUT

 

Tobias jobber med video, samt underviser Premiere Pro og Final Cut. Tobias er pedagogisk og løfter deg raskt opp på et godt nivå slik at du kommer i gang med egen produksjon.

sabeel_hasan

Sabeel Hasan

FOREDRAGSHOLDER INTERAKSJONSDESIGN OG BRUKERVENNLIGHET

Sabeel jobber som Management Consultant i Acando Norge. Han har sin master of Science - MJ Marketing and brand management, Minor: Innovation and Entrepreneurship fra Handelshøyskolen i Bergen. 

GU

Hva får du av goder når du er GU-medlem:

 • Alltid 50% på IGM sine kurs, studier og konferanser.

Kompetanse er viktig for GU-bedrifter og medlemmer, så derfor kan du søke om nedenstående i tillegg, det er veldig gode ordninger for GU-medlemmer som gjør at du kan ta videreutdanning og få dekket det meste av kostnadene.

Hva kan du søke om i tillegg:

 • Refusjon av kr. 750,- pr. dag når det er fravær i produksjon på minimum 2 dager.
 • Refusjon av reiseutgifter, refusjonssats 50%, begrenset til kr. 2.500,- pr. deltaker
 • Refusjon av oppholdsutgifter, refusjonssats kr. 750,- pr. døgn
 • Studier med studiepoeng hos IGM kan du også søke om stimuleringstilskudd tilskuddsramme per kalenderår kr. 10.000,-
  Les om disse gode ordningene her ->

I tillegg har Oslo grafiske fagforening egen støtteordning.

 • Hvis medlemmene får innvilget støtte fra Grafisk Stipendordning på inntil 6.000 kroner, vil de også få inntil 5.000 kroner fra Oslo grafiske fagforening. Les mer her ->

LO-utdanningsfond har også et utdanningsfond som du kan søke om støtte, helårsstudie på hel- og deltid inntil kr. 13.500,- pr.skoleår og kortere kurs kr. 4000,- pr. skole år  les mer her ->

 

 

Les mer om GU retningslinjer her ->

GU er forkortelse for Grafisk Utdanningsfond. Fondet er oppsparte midler fra arbeidsgivere og arbeidstakere med grafisk tariffavtale. Medlemmer av fondet er organisert i fellesforbundet og ansatt i bedrifter organisert i MBL eller Grafisk bransjeforening, Norsk industri.

GU-medlemmer trekker et fast beløp av lønnen til fondet hver måned. Deretter kan medlemmer søke fondet om støtte til utdanning, som avslag i pris på kurs og studier som er GU-berettiget.

«Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere. Tariffbestemmelsen finnes som bilag til overenskomstene.»

Samarbeidspartnere