IGM tilbyr kurs, konferanser og høgskolestudier innen digital kommunikasjon, sosiale medier, tekst, foto, design, publisering og video for markedsførere, informasjonsmedarbeidere, grafikere og designere. Her kan du finne riktig kurs for din utvikling, trenger du hjelp så ring oss.

Kontakt

 • Tel: +47 23 37 64 00
 • Besøksadresse:

  Brynsveien 5, 0667 Oslo

 • Fakturaadresse:

  Postboks 6731 0609 Oslo

 • Epost: post@igm.no

Veien hit

 • T-bane: Lokalene våre ligger helt inntil Brynseng T-bane. Det går baner fra Oslo sentrum kontinuerlig. Linje 1, 2, 3 og 4  mot øst.
 • Tog : L1 stopper på Bryn togstasjon, 6-7 minutter gangavstand
 • Buss: Buss nr 23 og 24 stopper i gaten utenfor.
 • Bil: Det er betalbare parkeringsplasser i nærheten og noen gratis rett utenfor inngang D hos IGM.

Om IGM

IGM AS er Norges største kunnskapssenter innen Adobe programmer, digital kommunikasjon, digital markedsføring og webdesign.

I tillegg arrangerer vi årlige konferanser som MakingDesign – for deg som jobber i Adobe programmer, Oslo marketing – for deg som jobber med markedsføring, Magasindesignkonferansen og konferansen digitalt lederskap.

Våre studier er i samarbeid med Høgskulen i Volda. Vi har mange strategiske gode samarbeidspartnere på faglig innhold og med foredragsholdere. I tillegg til disse samarbeider vi med relevante foredragsholdere fra Deloitte, Pure Content og Anadigme på ulike kurs.

Vårt brede nedslagsfelt gjør at vi kan tilby et bredt spekter av kurs, konferanser og studier. Lang erfaring med denne typen virksomhet gir trygghet enten du har behov for opplæring innen visuell kommunikasjon, trykk eller webdesign. På kurs og studier hos IGM kombineres teori og praksis på en utbytterik måte med erfarne forelesere som har dybdekunnskap innefor sine fag.

Vi gir deg mulighetene du trenger for økt kompetanse, både i et langsiktig og kortsiktig perspektiv. Vi er opptatt av våre kunder og gode kundeopplevelser. På våre kurs har vi små grupper, dette fordi vi ønsker at du som kunde skal få en god opplæringssituasjon, både bli sett, hørt og stille spørsmål.

Kursinfo

Kursinformasjon og lokaler IGM

IGM tilbyr kurs, konferanser, universitetsstudier og høgskolestudier innen web, digital journalistikk, webredaktør, interaksjonsdesign, sosiale medier, tekst, foto, design, publisering og video for markedsførere, informasjonsmedarbeidere, grafikere, reklamefolk, webdesignere. Her kan du finne riktig kurs for din utvikling, trenger du hjelp så ring oss.

Kurslokaler,  Covid informasjon

Vi har kursrom med god plass og Covid tilrettelegging. Kursene blir nå gjennomført med små grupper og med god avstand til andre.

Kursledere

Våre kursledere har bakgrunn fra digitale medier, web og print.

Kursdokumentasjon

IGM har egenutviklet kursdokumentasjon med teori og oppgaver på våre programvare-kurs. Kursdokumentasjon er inkludert i prisen.

Forkunnskaper

Les kursbeskrivelsen nøye på forhånd, så du vet at du har de rette forhåndskunnskapene som trengs. Ring oss hvis du er i tvil, tlf. 23 37 64 00.

Avmelding

Avmeldingsfrist er 14 dager før kursstart. Ved senere avmelding belastets 50% av full kursavgift. Ved avbestilling 1 uke før kursstart belastes 100% av full kursavgift. Ved manglende oppmøte uten avmelding, belastes hele kursavgiften. Ved dokumentert sykdom flyttes kurspåmelding over til neste alternative kursdato. Konferanser faktureres fortløpende etter påmelding.

IGM tar forbehold om at et kurs kan bli avlyst ved for lav deltakeroppslutning eller på grunn av uforutsette hendelser. I slike tilfeller refunderer ikke IGM deltakernes reise- og oppholdsutgifter, men kun kursavgiften. Deltakerne oppfordres derved til å tegne en avbestillingsforsikring ved bestilling av reise til kurs.

Ved sykdom på kurs må vi ha kopi av sykmelding.

Kantine

Går du på dagkurs hos oss, er lunsj inkludert i prisen.

Support

Vi har gratis support etter kurs og er du velkommen til å ta kontakt med oss. Ta kontakt med oss på tlf. +47 23376400 eller send oss post@igm.no eller skriv ditt spørsmål på Facebook.

Inkludert i kursene er:

 • Store klasserom og små kursgrupper
 • Bruk av maskin (Mac). Ta gjerne med egen hvis du ønsker det.
 • Egenutviklet kursdokumentasjon på norsk på programvare kurs
 • Minnepinne
 • Gratis support etter kurs
 • Lunsj
 • Tidsriktig kunnskap og engasjerte instruktører

Ansatte og foredrags­holdere

eline

Eline Garmaker

Spesialområde hennes er digital markedsføring og design.

Eline er sprudlende og kreativ, glad i å lage konsepter og rebrande firmaer. Hennes passion er etisk og kul merkevarebygging. Hun liker å lage gull av gråstein.

Jobbet som AD i Bonanza og markedssjef i Allkopi.
Trenger du hjelp til ditt design så hjelper hun deg gjerne.

Tlf. 23376400

eirik-norman-hansen-600x569

Eirik Norman Hansen

FOREDRAGSHOLDER DIGITALT LEDERSKAP

Eirik Norman Hansen. Eirik er en svært engasjerende foredragsholder som brenner for digital forretningsutvikling, markedsføring og kommunikasjon. Han er styreleder i IGM.

Tale-470x341@2x

Tale Døvle Jonassen

WEB OG DESIGN

HTML og CSS • Animate • Dreamweaver • WordPress • InDesign • Tale er typograf og brenner for god design og interaksjonsdesign. Brukeren i fokus. En mer engasjert og trygg foredragsholder er vanskelig å finne. Tale holder med Vålerenga, kan fotball, og har egen reiseblogg.

Tlf. 23376400

stig-1-470x341

Stig Aasen

ANSVARLIG WEB

 

HTML og CSS • Dreamweaver • Webstrategi • SEO • WordPress • Photoshop • Stig er fagansvarlig på studiet webproduksjon, og er IGMs web-guru og fagnerd. Metaforer og humor er et par av Stigs beste pedagogiske verktøy. Om ikke Stig jobber, er han ute i seilbåten eller sitter med nesa dypt nede i faglitteratur.

Tlf. 23 37 64 20

trine-2-470x341@2x

Trine Skaug Væråmoen

DAGLIG LEDER

Daglig leder, snakk med henne når det gjelder konferanser, bedriftstilpasset opplæring, konsulenttjenester, kurs og studier. 

Tlf. 90514165

hanne_brøter

Hanne Brøter

KURSINSTRUKTØR I ILLUSTRATOR OG GRAFISK DESIGN

Hun er en grafisk designer, varemerkestrateg og interaksjonsdesigner. I flere år jobbet Hanne med grafisk design og visuell branding in-house i et norsk medieselskap. Har lang erfaring med å utvikle og vedlikeholde visuell branding, og er overbevist om at en skikkelig visuell framtoning er viktig for å tiltrekke og holde på kunder og klienter.
Skjermbilde-2017-03-24-kl.-10.03.47-470x341

Tobias Michel

FOREDRAGSHOLDER, VIDEO OG FINAL CUT

 

Tobias jobber med video, samt underviser Premiere Pro og Final Cut. Tobias er pedagogisk og løfter deg raskt opp på et godt nivå slik at du kommer i gang med egen produksjon.

paul_bjerke-470x341

Paul Bjerke

FOREDRAGSHOLDER DIGITAL JOURNALISTIKK

 

Paul underviser hos IGM på digital journalistikk, i tillegg er han professor på høgskolen i Volda og jobber som forsker på De Facto. Med sin erfaring som nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør i Klassekampen er han en spennende foredragsholder å følge når du skal lære journalistikk.

daniel-mohn-reinaas-784x569

Daniel Mohn-Reinaas

FOREDRAGSHOLDER, VIDEO

 

Daniel er innholdsrådgiver og produsent hos PureContent og underviser i idé, storyboard, deling og rettigheter.

 

PureContent laget filmen "Gutten som fryser", kampanjefilm for SOS-Barnebyer. Den mest delte kommersielle videoen fra Norge noensinne.

sabeel_hasan

Sabeel Hasan

FOREDRAGSHOLDER INTERAKSJONSDESIGN OG BRUKERVENNLIGHET

Sabeel jobber som Management Consultant i Acando Norge. Han har sin master of Science - MJ Marketing and brand management, Minor: Innovation and Entrepreneurship fra Handelshøyskolen i Bergen. 

are-halland

Are Halland

KURSINSTRUKTØR KJERNEMODELL, DIGITAL STRATEGI

Are Gjertin Urkegjerde Halland har mer enn 20 års erfaring med digital kommunikasjon, strategi, design og produktutvikling. Han har blant annet vært rådgiver i Netlife Design fra 2006 til 2018. Etter en kort periode i FINN.no begynte han for selv som selverklært Kjernekar, og tilbyr nå kurs, foredrag, workshops og uavhengig rådgivning gjennom kjernekaren.no. Han blogger også jevnlig på kjernemodellen.no.

andreas_beining

Andreas Beining

FOREDRAGSHOLDER, INTERAKSJONSDESIGN OG BRUKERVENNLIGHET

Andreas Beining har mer enn 16 års erfaring innen design og brukervennlighet, både på gjennomførende og ledende nivå i organisasjoner som OMG og Microsoft. Godt Brød, TVNorge, Forbrukerrådet og en rekke smarthus-apper for blant annet Yale Doorman og andre leverandører. I tillegg er han foreleser i grensesnittdesign på Westerdals Oslo ACT‎.

Daglig leder hos Beining & bogen.

eva_dufey-portrait

Eva Dufey

FOREDRAGSHOLDER INTERAKSJONSDESIGN OG BRUKERVENNLIGHET

Eva Dufey har 4 års erfaring med design og brukeropplevelser for digitale tjenester. Tidligere har hun vært designer i Hyper, hvor hun blant annet jobbet med apper for kunder som RiksTV, Atea, Tine og Diplom-is. Hun er utdannet i Spania og Norge innen visuell kommunikasjon og har også studert fransk i Frankrike.

Hun er en nysgjerrig sjel som ikke er redd for å utfordre og lære nye ting. Hun er inspirert av vakkert håndtverk, forskjellige kulturer og den magiske verden vi lever i. Drømmen er å designe en app som vinner Apple Design Award.

Foredragsholder på Interaksjonsdesign studie hos IGM

Kristine Joramo

FOREDRAGSHOLDER INTERAKSJONSDESIGN OG BRUKERVENNLIGHET

Kristine jobber som UI/UX Designer og har mange års erfaring innenfor grafisk design. Hun har tidligere jobbet som inhouse designer hos Bergans of Norway, med  ansvar for blant annet packaging, hangtags, digitale flater og illustrasjon. Hun har også jobbet i Design Container som designer, hvor hun jobbet med kunder som blant annet Røde Kors, Zegeba og Orkla. Hun har en bachelor i fotografi fra University of the Arts i London, og i visuell kommunikasjon fra Høyskolen i Sør-Øst Norge.

Kristine er en typografi-nerd, som elsker å tegne, og som brenner for å designe brukervennlige opplevelser, hvor hver eneste lille detalj er nøye gjennomtenkt. 

GU

Hva får du av goder når du er GU-medlem:

 • 75% på IGM sine kurs, studier og konferanser første halvår 2021. Ellers -50%.

Kompetanse er viktig for GU-bedrifter og medlemmer, så derfor kan du søke om nedenstående i tillegg, det er veldig gode ordninger for GU-medlemmer som gjør at du kan ta videreutdanning og få dekket det meste av kostnadene.

Les om disse gode refusjonsordningene her ->

I tillegg har Oslo grafiske fagforening egen støtteordning.

 • Hvis medlemmene får innvilget støtte fra Grafisk Stipendordning på inntil 6.000 kroner, vil de også få inntil 5.000 kroner fra Oslo grafiske fagforening. Les mer her ->

LO-utdanningsfond har også et utdanningsfond som du kan søke om støtte, helårsstudie på hel- og deltid inntil kr. 13.500,- pr.skoleår og kortere kurs kr. 4000,- pr. skole år  les mer her ->

 

 

Les mer om GU her ->

GU er forkortelse for Grafisk Utdanningsfond. Fondet er oppsparte midler fra arbeidsgivere og arbeidstakere med grafisk tariffavtale. Medlemmer av fondet er organisert i fellesforbundet og ansatt i bedrifter organisert i MBL eller Grafisk bransjeforening, Norsk industri.

GU-medlemmer trekker et fast beløp av lønnen til fondet hver måned. Deretter kan medlemmer søke fondet om støtte til utdanning, som avslag i pris på kurs og studier som er GU-berettiget.

«Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere. Tariffbestemmelsen finnes som bilag til overenskomstene.»

Samarbeidspartnere