Adresse: Brynsveien 5, inngang D, 0667 Oslo

 • T-bane: Lokalene våre ligger helt inntil Brynseng T-bane. Det går baner fra Oslo sentrum kontinuerlig. Linje 1, 2, 3 og 4  mot øst.
 • Tog : L1 stopper på Bryn togstasjon, 6-7 minutter gangavstand
 • Buss: Buss nr 23 og 24 stopper i gaten utenfor.

IGM tilbyr kurs, konferanser og høgskolestudier innen web, sosiale medier, tekst, foto, design, publisering og video for markedsførere, informasjonsmedarbeidere, grafikere, reklamefolk, webdesignere. Her kan du finne riktig kurs for din utvikling, trenger du hjelp så ring oss.

Kontakt oss i dag!

23 37 64 00
post@igm.no
IGM AS
Besøksadresse: Brynsveien 5 0667 Oslo
Fakturaadresse: Postboks 6731 0609 Oslo

Om IGM

IGM AS er Norges største kunnskapssenter innen Adobe programmer, digital markedsføring og webdesign.

I tillegg arrangerer vi årlige konferanser som MakingDesign – for deg som jobber i Adobe programmer, MakingWEB – for deg som jobber med web, Magasindesignkonferansen og konferansen digitalt lederskap

Våre studier er i samarbeid med Høgskulen i Volda. Netlife og Creuna er også samarbeidspartnere på faglig innhold og med foredragsholdere. I tillegg til disse samarbeider vi med relevante foredragsholdere fra Deloitte, Pure Content og Anadigme på ulike kurs.

Vårt brede nedslagsfelt gjør at vi kan tilby et bredt spekter av kurs, konferanser og studier. Lang erfaring med denne typen virksomhet gir trygghet enten du har behov for opplæring innen visuell kommunikasjon, trykk eller webdesign. På kurs og studier hos IGM kombineres teori og praksis på en utbytterik måte med erfarne forelesere som har dybdekunnskap innefor sine fag.

Vi gir deg mulighetene du trenger for økt kompetanse, både i et langsiktig og kortsiktig perspektiv. Vi er opptatt av våre kunder og gode kundeopplevelser. På våre kurs har vi små grupper, dette fordi vi ønsker at du som kunde skal få en god opplæringssituasjon, både bli sett, hørt og stille spørsmål.

 

Kursinfo

Kursinformasjon IGM

IGM tilbyr kurs, konferanser, universitetsstudier og høgskolestudier innen web, digital journalistikk, webredaktør, interaksjonsdesign, sosiale medier, tekst, foto, design, publisering og video for markedsførere, informasjonsmedarbeidere, grafikere, reklamefolk, webdesignere. Her kan du finne riktig kurs for din utvikling, trenger du hjelp så ring oss.

Kursmaskiner

IGM har PC / Mac til våre kunder når du er på kurs, kryss  av for hvilken plattform du vil bruke hos oss når du melder deg på.

Kursledere

Våre kursledere har bakgrunn fra digitale medier, web og print.

Kursdokumentasjon

IGM har egenutviklet kursdokumentasjon med teori og oppgaver på vare programvare-kurs. Kursdokumentasjon er inkludert i prisen.

Forkunnskaper

Les kursbeskrivelsen nøye på forhånd, så du vet at du har de rette forhåndskunnskapene som trengs. Ring oss hvis du er i tvil, tlf. 23 37 64 00.

Avmelding

Avmeldingsfrist er 14 dager før kursstart. Ved senere avmelding belastets 50% av full kursavgift. Ved avbestilling 1 uke før kursstart belastes 100% av full kursavgift. Ved manglende oppmøte uten avmelding, belastes hele kursavgiften. Ved dokumentert sykdom flyttes kurspåmelding over til neste alternative kursdato. Konferanser faktureres fortløpende etter påmelding.

IGM tar forbehold om at et kurs kan bli avlyst ved for lav deltakeroppslutning eller på grunn av uforutsette hendelser. I slike tilfeller refunderer ikke IGM deltakernes reise- og oppholdsutgifter, men kun kursavgiften. Deltakerne oppfordres derved til å tegne en avbestillingsforsikring ved bestilling av reise til kurs.

Ved sykdom på kurs må vi ha kopi av sykmelding. 

Kantine

Går du på dagkurs hos oss, er lunsj inkludert i prisen.

Support

Vi har gratis support etter kurs og er du velkommen til å ta kontakt med oss. Ta kontakt med oss på tlf. +47 23376400 eller send oss post@igm.no eller skriv ditt spørsmål på Facebook.

Inkludert i kursene er: /

 • Bruk av maskin
 • Egenutviklet kursdokumentasjon på norsk på programvare kurs
 • Minnepinne
 • Gratis support etter kurs
 • Lunsj
 • Tidsriktig kunnskap og engasjerte instruktører

STUDIUM PÅ DELTID OG HELTID

Har du behov for teoretisk og praktisk påfyll, inspirasjon og økt kompetanse – eller drømmer du om å jobbe som Digital rådgiver, Webredaktør, Digital markedsfører, Digital journalist eller Interaksjonsdesigner?

Ta etterutdanning, som gir noe mer enn et kursbevis!

Alle studium med 30 studiepoeng er godkjent for lån/stipend i lånekassen og arrangeres i samarbeid med Høgskolen i Volda. All undervisning er i Oslo.

IGM tilbyr deg etter- og videreutdanning med de beste studiene i markedet innen vårt fagfelt.

HOS IGM VIL DU MØTE ENGASJERTE OG DYKTIGE FORELESERE SOM SØRGER FOR AT DU FÅR RIKTIG FAGLIG OG PRAKTISK KOMPETANSE

Vi jobber hardt for å gjøre studiene så matnyttige som mulig, for deg som er student hos oss og, strekker oss litt ekstra for at du skal bli best mulig. Etter gjennomførte studier hos oss vil vi at du skal ha en ballast som gjør en forskjell både for deg, din arbeidsgiver og dine kunder.

Våre studier gir deg mulighet til å samle studiepoeng. IGMs studier gir deg praktisk og relevant kompetanse som du kan bruke som en del av en Bachelorgrad.

 • Webredaktør – 30 studiepoeng, fem samlinger.
 • Digital rådgivning – 30 studiepoeng, fem samlinger.
 • Digital journalistikk – 15 studiepoeng, fem samlinger, oppstart 12. februar 2018.
 • Digital markedsføring – 30 studiepoeng.
 • Interaksjonsdesign og brukervennlighet – 30 studiepoeng, fem samlinger.

Ansatte og foredragsholdere

 • Trine Skaug Væråmoen

  Trine Skaug Væråmoen

  Daglig leder

  Daglig leder, snakk med henne når det gjelder konferanser, bedriftstilpasset opplæring, konsulenttjenester, administrative rundt fakturering og studier. Hun brenner for digitale medier og har stadig idéer til nye konsepter. Om du tror du ha kommet over en spennede fagartikkel, kan du være sikker på at Trine har lest den før deg. Ellers er Trine en sprudlende blid energibunt som selv henter energi på golfbanen, treningssenteret eller i marka.
  Tlf. 90514165

 • Hanne Josefsen

  Hanne Josefsen

  Salgs- og markedssjef, tlf. 91110559

  Ansvarlig digitale medier. Digital markedsføring er noe av det morsomste Hanne vet, enten det er å analysere webstatistikk med Google Analytics eller utvikle nye konsepter. Hanne underviser også på høgskolestudie i Digital journalistikk og digital markedsføring. Hun digger kunder som deler kunnskap, og fryder seg i klasserommet når man får den gode energien. På fritiden hender det Josefsen løfter blikket fra macen og underviser gruppetrening på SATS Elixia, eller er på vei ned en bakke med snowboard.

 • Tale Døvle Jonassen

  Tale Døvle Jonassen

  Web og design

  HTML og CSS • Edge animate • Dreamweaver • WordPress • InDesign • Tale er typograf og brenner for god design og interaksjonsdesign. Brukeren i fokus. En mer engasjert og trygg foredragsholder er vanskelig å finne. Tale holder med Vålerenga, kan fotball, og har egen reiseblogg.

  Tlf. 23376400

 • Stig Aasen

  Stig Aasen

  Ansvarlig Web

  HTML og CSS • Dreamweaver • Webstrategi • SEO • WordPress • Photoshop • Stig er fagansvarlig på studiet webproduksjon, og er IGMs web-guru og fagnerd. Metaforer og humor er et par av Stigs beste pedagogiske verktøy. Om ikke Stig jobber, er han ute i seilbåten eller sitter med nesa dypt nede i faglitteratur.
  Tlf. 23 37 64 20

 • Joakim Boarding

  Joakim Boarding

  Foredragsholder, Interaksjonsdesign

  Joakim brenner for å finne enkle løsninger på kompliserte oppgaver. Han skisser frem kreative konsepter og kan bringe dem til live som responsive prototyper i HTML, CSS og JavaScript. Joakim har en master innen Informatikk fra Universitetet i Oslo og underviser på NTNU-studier innen interaksjonsdesign.

 • Tina S. Jacobsen

  Tina S. Jacobsen

  Underviser Digital rådgiver

  Tina er en engasjert og inspirerende foreleser med solid kompetanse og erfaring med Design Thinking metodeverk. Som strategisk rådgiver i Creuna jobber hun daglig med blant annet innovativ tjenesteutvikling på vegne av sine kunder. Her bidrar hun til at løsninger utvikles i tråd med organisasjonens strategiske mål og svarer til brukernes behov. Hun er også foreleser og kursansvarlig for IGMs Digital Rådgiver studie, som gir 30 studiepoeng på høyskolenivå.

  Tina har sterk tro på at verdiene som skapes av et integrert tverrfaglig team, er større enn summen av hver enkeltes bidrag. I dette kurset vil hun lære oss om hvordan vi kan skape verdifulle kundeopplevelser og få det meste utav et tverrfaglig team, med Design Thinking som metode, tilnærming og holdning.

 • André Nordal Sylte

  André Nordal Sylte

  Foredragsholder Design Thinking og digitalt lederskap

  André underviser Design Thinking og digitalt lederskap. Til daglig er André ansatt som seniorrådgiver hos Deloitte og bistår selskaper med strategi, analyse og innsikt for å bedre tilnærme og engasjere sine målgrupper.

 • Paul Bjerke

  Paul Bjerke

  Foredragsholder Digital journalistikk

  Paul underviser hos IGM på digital journalistikk, i tillegg er han professor på høgskolen i Volda og jobber som forsker på De Facto. Med sin erfaring som nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør i Klassekampen er han en spennende foredragsholder å følge når du skal lære journalistikk.

 • Eirik Norman Hansen

  Eirik Norman Hansen

  Foredragsholder digitalt lederskap

  Eirik Norman Hansen, daglig leder i Itch Norway. Eirik er en svært engasjerende foredragsholder som brenner for digital forretningsutvikling, markedsføring og kommunikasjon. Han er også styreleder i IGM.

 • Daniel Mohn-Reinaas

  Daniel Mohn-Reinaas

  Foredragsholder, video

  Daniel er innholdsrådgiver og produsent hos PureContent og underviser i idé, storyboard, deling og rettigheter.

  PureContent laget filmen "Gutten som fryser", kampanjefilm for SOS-Barnebyer. Den mest delte kommersielle videoen fra Norge noensinne.

 • Tobias Michel

  Tobias Michel

  Foredragsholder, video og Final Cut

  Tobias jobber med video, samt underviser Premiere Pro og Final Cut. Tobias er pedagogisk og løfter deg raskt opp på et godt nivå slik at du kommer i gang med egen produksjon.

 • Ida Aalen

  Ida Aalen

  Foredragsholder

  Jobber med digital strategi og brukervennlighet. Ida startet web-karrieren allerede på "The Gathering" da hun var 13, er forfatteren bak boken Sosiale medier som kom ut i 2015, og er en svært dyktig og populær foredragsholder.

GU

GU er forkortelse for Grafisk Utdanningsfond. Fondet er oppsparte midler fra arbeidsgivere og arbeidstakere med grafisk tariffavtale. Medlemmer av fondet er organisert i fellesforbundet og ansatt i bedrifter organisert i MBL eller Grafisk bransjeforening, Norsk industri.

GU-medlemmer trekker et fast beløp av lønnen til fondet hver måned. Deretter kan medlemmer søke fondet om støtte til utdanning, som avslag i pris på kurs og studier som er GU-berettiget.

«Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere. Tariffbestemmelsen finnes som bilag til overenskomstene.»

Les mer om GU og medlemskap i Fellesforbundet