Kursholdere

Frode Aleksander Rismyhr

Kommunikasjons- og markedssjef

Fagområdet er PR & kommunikasjonsarbeid, markedsføring, ledelse, organisasjonsutvikling, prosjektledelse, entreprenørskap og innovasjon.

Holder kurs i: Digital markedsføring kurspakke, Annonsering i sosiale medier, Sosiale medier og innholdsmarkedsføring, Ledelse av digitale prosjekter, Digital Markedsføring, intensiv kurs, Digital strategi, Design! Kreativt påfyll, Skriv for web, Kreativ design for sosiale medier, Presserelatert PR og mediedekning, Tekstforfatter i digitale medier, Video med Adobe Premiere and Makingdesign

Foreleser ved studiet: Digital kommunikasjon, Digital markedsføring, and Digital journalistikk

Trine Skaug Væråmoen

Daglig leder hos IGM

Ann Kristin Vangen

Illustratør og designer

Ann Kristin Vangen fra tegnebordet.no som er illustratør, grafisk designer og innehaver av Tegnebordet.no. Ann Kristin jobber i Adobeuniverset med alt fra Illustrator og Photoshop til Adobe Animate. Hun elsker alt av illustrasjon enten det er «pikselperfekt» eller å herje med blekk.

Holder kurs i: Fra skisse til skjerm

Elinor Johanne Hess

Instruktør på klesdesign kurs

Elinor er Artistic Director Design/Avdelingsleder, og underviser også i design og modellisme.

Holder kurs i: Illustrator for klesdesignere

Eva Amdam

Instruktør i grafisk design, Illustrator, InDesign og Photoshop

Eva er utdannet grafisk designer med bred grafisk kompetanse og nesten 20 års erfaring innen design, trykk og visuell kommunikasjon for alle medier. Godt over gjennomsnittet glad i struktur og orden. Elsker derfor å lage gode maler og finne de raskeste måtene å jobbe på.

Holder kurs i: Infografikk Illustrator, Illustrator videregående, Grafisk design, Digital designer kurspakke, InDesign tilrettelagt for Oslo kommune sine maler, Photoshop, InDesign, Illustrator, Grafisk design kurspakke, Illustrator grunnkurs, Photoshop grunnkurs, Adobe Animate, Photoshop videregående, Juleverksted Photoshop and Ps + In + Ai = sant

Tale D. Jonassen

Instruktør innen design og web

HTML og CSS •  WordPress • InDesign • Illustrator

Tale er typograf og brenner for god design og interaksjonsdesign. Brukeren i fokus. En mer engasjert og trygg foredragsholder er vanskelig å finne.

Holder kurs i: Makingdesign, Adobe Animate, Årsrapport i InDesign, Interaksjonsdesign, InDesign grunnkurs, Adobe Creative Designer, Photoshop, InDesign, Illustrator, Grafisk design kurspakke and Illustrator grunnkurs

Are Halland

Rådgiver og forleser

Are Gjertin Urkegjerde Halland har lang erfaring med digital kommunikasjon og produktutvikling. Han er en av landets mest erfarne brukertestmoderator, og har gjennomført brukertester med mer enn 1000 testpersoner over de siste 20 årene.

Han har drevet for seg selv som selverklært kjernekar, og tilbyr rådgiving, foredrag, kurs og workshops i brukersentrert design, strategi og kommunikasjon. Se også kjernekaren.no og kjernemodellen.no

Holder kurs i: Kjernemodellen and Effektiv brukertesting

Foreleser ved studiet: Interaksjonsdesign og brukervennlighet

Mona Halland

Organisasjonpsykologi og tjenestedesign

Jobber med organisasjonpsykologi og tjenestedesign. Mona bruker verktøy og kunnskap fra organisasjonspsykologi og tjenestedesign for å skape endringer hos ansatte og organisasjoner. Hun er en svært engasjert formidler og dyktig fasiliator. Mona har også jobbet i Netlife 9 år.

Holder kurs i: Dypdykk i målgrupper – adferdspsykologi

Roberth Vala

3D-designer og animatør

Jobber hos Fjuz.no

Holder kurs i: After Effects and After Effects videregående

Hanne Brøter

Kursinstruktør Illustrator og grafisk design

Hun er en grafisk designer, varemerkestrateg og interaksjonsdesigner. I flere år jobbet Hanne med grafisk design og visuell branding in-house i et norsk medieselskap. Har lang erfaring med å utvikle og vedlikeholde visuell branding, og er overbevist om at en skikkelig visuell framtoning er viktig for å tiltrekke og holde på kunder og klienter.

Holder kurs i: Interaksjonsdesign