Markedsfører, lær deg Photoshop, InDesign og Illustrator

Jobber du med markedsføring? Enten du jobber med kampanjer for kunder eller egen merkevare er det tre programmer du ikke kan klare deg uten: Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator.

Photoshop

Bilder selger. Du må jobbe med bildene etter at de er knipsa, enten du skal ha et annet utsnitt, fjerne bakgrunnen eller korrigere fargene.

Har du kjøpt bilder i en bildebank, bør disse korrigeres så mye at de blir dine egne.

Om andre kjøper og bruker samme bilder som deg i en annen kampanje, er dette like kjipt som å dukke opp på fest med samme antrekk som naboen.

Photoshop grunnkurs

Illustrator

Logoer og illustrasjoner lages og redigeres i Illustrator. Selv om du ikke kan tegne, er det mulig å lage de kuleste illustrasjoner når du kan programmet. Kjøper du ferdige illustrasjoner, bør disse redigeres i Illustrator, slik at de kan bli dine egne, kombineres med nye bilder elller bare forandre fargene.

Illustrator grunnkurs

InDesign

Du jobber kanskje bare digitalt? Selv som digital markedsfører bør du kunne tenke helhetlig og ha muligheten til å lage profesjonell annonser, flyers eller messemateriell. InDesign er det eneste profesjonelle programmet for å kombinere bilder, illustrasjoner og tekst effektivt. PDF skal være tilrettelagt for trykk, web eller en annen digital presentasjon etter godkjente standarder.

InDesign grunnkurs

La  kreativitet og ideér boltre seg ved lære disse basis-programmene til fingerspissene


Her på IGM har alle praktisk arbeidserfaring fra bransjen. Vi har undervist i mange år, og er ofte ute i de ulike bedriftene for å skreddersy opplæring for den enkelte. På våre Adobe-kurs får du kursdokumentasjon på norsk.