Omskolering og

videreutdanning

Informasjon til saksbehandler i NAV

Kunnskapssenteret IGM har lang erfaring med kurs og utdanning dekket av NAV. Skal du innvilge tilskudd til opplæring eller ønsker oss med på laget mot arbeid? 

Nøkkelinformasjon

IGM AS
Kontonummer: 1503.43.68810
Organisasjonsnummer: 912 016 757
Adresse: Brynsveien 12, 0667 Oslo
E-post: post@igm.no
Nettside: www.igm.no
Telefon: 23 37 64 00

Dette er IGM

IGM er et av Norges største kunnskapssentre for digitale medier, design og kommunikasjon. Vi tar pulsen på arbeidsmarkedet og tilbyr attraktive kurs og høyskolestudier. I samarbeid med Høgskulen i Volda tilbyr IGM samlingsbaserte deltidsstudier på bachelornivå i Oslo og på nett. Flere av studiene er de eneste av sitt slag i Norge. Les mer om IGM.

Tilrettelegging og oppfølging

IGM har lang erfaring med tilrettelegging og oppfølging under opplæring. Som kunnskapssenter er samspill mellom utdanning og arbeid et sentralt samfunnsoppdrag.

Vi spiller gjerne på lag med NAV og gjør det vi kan for at kursdeltagere og studenter hos oss lykkes med opplæring, jobb, helse og karriere.

Kompetanse på mennesker

I tillegg til fagkompetanse innenfor våre kurs og studier, har IGM ansatte med utdanning i pedagogikk, coaching, entreprenørskap, lederutvikling og verdibasert ledelse. Flere hos oss har også jobbet aktivt mot utenforskap og helse blant unge. Vi har også ansatte som har lang erfaring fra undervisning i videregående skole, høyskoler og universitet - samt ansvar for lærlinger. Dette er verdifullt i møte med mennesker i alle sammenhenger.

Hvem går på kurs og studier hos IGM?

Mangfold av kunder er en av våre styrker. Til oss kommer alt fra Norges største merkevarer og institusjoner til ideelle organisasjoner og det lille personforetaket.IGM heier på alle!

Tusenvis av fine mennesker og mange hundre bedrifter har søkt inspirasjon, nettverk og kompetanse hos IGM siden 1987. Hos oss blir du digital, kreativ og synlig.

kunder studenter kursdeltagere IGM

Hvorfor gå på kurs hos IGM?

Som kunnskapssenter har IGM har et lidenskapelig forhold til læring, innovasjon og utvikling. Kurs og utdanning er ikke bare en investering for bedrifter og organisasjoner.

Det å lære, få nye relasjoner, utforske eller inspireres sies å være veien til lykke.  Livslang læring gir motivasjon og mestringsfølelse!

IGM Making Design Visibel konferanse inspirasjon

Hvilke kurs og studier har IGM?

Ved vårt kurssenter i Oslo har vi en rekke kurs og høyskolestudier.

Vi tilbyr opplæring innen grafisk design, Adobe-programmer, videoproduksjon, digital markedsføring, sosiale medier, PR og kommunikasjon, webdesign, forretningsutvikling, journalistikk, rådgivning, design thinking og mye mer.

tekstforfatterkurs copywriter content IGM Oslo