Omskolering og

videreutdanning

Søk NAV om omskolering og videreutdanning

IGM har et stort tilbud til deg som trenger omskolering, videreutdanning eller er i arbeidsavklaring hos NAV. Mange får kurs og utdanning dekket av NAV. 

Kan NAV betale for kurs eller utdanning?

NAV kan tilby støtte til opplæringstiltak. Dette kan være arbeidsrettede kurs, fag- og yrkesopplæring eller høyere utdanning.

Bruk av kurs og opplæring er prioritert i Nav, og tiltak for å støtte gjennomføring av utdanning har økt de siste årene.

En av de viktigste oppgavene til NAV er å bidra til at flere kommer i jobb, og noen ganger er den beste veien til varig arbeid via kvalifisering og kompetanseheving.

Les mer om støtte til utdanning via NAV her

Hvem kan få støtte til opplæring hos NAV?

NAV kan gi støtte til opplæring og utdanning for personer som har vanskeligheter med å skaffe eller beholde arbeid.

Alle kan ta kontakt med NAV for å få informasjon om aktuelle tjenester og ytelser. En hovedregel for unge under 30 år, som tar kontakt med NAV, er alltid vurdering av støtte til utdanning.

Kan man få dagpenger og støtte til kurs og utdanning?

En egen ordning åpner for at mange får motta dagpenger under utdanning eller opplæring. Dette vurderes etter egne regler.

Hvis du har rett til dagpenger etter vanlige vilkår og ønsker å ta utdanning kan du søke om å kombinere dagpenger med utdanning eller opplæring.

Reglene for å kombinere dagpenger med utdanning eller kurs er forskjellige ut fra hvilken utdanning eller opplæring du ønsker å ta.

IGM kan hjelpe deg før du skal til NAV

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i noen av våre kurs eller studier. Vi gir deg den informasjonen du trenger før du skal i møte med NAV. Du kan også få studieveiledning og råd om aktuelle kurs og høyskolestudier hos IGM.

Send oss en epost eller ring 23 37 64 00.

Slik gjør du det

1. Finn kurset eller studiet du ønsker på igm.no.

2. Ta kontakt med oss og be om at vi sender deg all nødvendig informasjon som NAV trenger. Du kan også henvise NAVs saksbehandler til igm.no/nav.

3. Vi sender deg dokumentasjon på kursene eller studiene du ønsker i tillegg til annen informasjon NAV trenger.

4. Ta med dokumentasjonen du får av oss til møtet med saksbehandleren din hos NAV

5. Når du får godkjent tilskudd til studier eller kurs hos NAV, send inn påmeldingsskjema, samt send en mail til post@igm.no og gi oss beskjed om at NAV dekker kurset. Vi fakturerer etter at vi har mottatt tilskuddsbrev fra NAV.

NAV kan også kontakte oss

Du kan når som helst be NAV om å kontakte oss for å få mer informasjon eller en samtale om eventuell tilrettelegging og oppfølging.

Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal lykkes med opplæring, jobb, helse og karriere. Velkommen til oss!

Hvem går på kurs og studier hos IGM?

Mangfold av kunder er en av våre styrker. Til oss kommer alt fra Norges største merkevarer og institusjoner til ideelle organisasjoner og det lille personforetaket.IGM heier på alle!

Tusenvis av fine mennesker og mange hundre bedrifter har søkt inspirasjon, nettverk og kompetanse hos IGM siden 1987. Hos oss blir du digital, kreativ og synlig.

kunder studenter kursdeltagere IGM

Hvorfor gå på kurs hos IGM?

Som kunnskapssenter har IGM har et lidenskapelig forhold til læring, innovasjon og utvikling. Kurs og utdanning er ikke bare en investering for bedrifter og organisasjoner.

Det å lære, få nye relasjoner, utforske eller inspireres sies å være veien til lykke.  Livslang læring gir motivasjon og mestringsfølelse!

IGM Making Design Visibel konferanse inspirasjon

Hvilke kurs og studier har IGM?

Ved innovasjonshuset Epicenter Oslo har vi en rekke kurs og høyskolestudier.

Vi tilbyr opplæring innen grafisk design, Adobe-programmer, videoproduksjon, digital markedsføring, sosiale medier, PR og kommunikasjon, webdesign, forretningsutvikling, journalistikk, rådgivning, design thinking og mye mer.

tekstforfatterkurs copywriter content IGM Oslo