Hvem vi er

Vi er IGM AS og er landsdekkende leverandør av kurs, høyskolestudier og konferanser innen digital kommunikasjon, design, video, digital markedsføring, web & Adobe

Vår nettstedsadresse er: https://igm.no

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) fra Google og Facebook på våre nettsider. Informasjonskapsler hjelper oss som eier nettstedet å kartlegge hvilke sider som blir besøkt, og hvilke sider vi må forbedre eller slette.

De kan også bidra til å møte dere kunder på en bedre måte, f eks at du slipper å se samme annonsene flere ganger når du allerede har vært på et nettsted, eller motsatt, at du i Google eller Facebook får annonser fra et nettsted du har besøkt.

Fordelen for deg er at du får annonser fra nettsteder du i utgangspunktet kanskje har vært interessert i innhold fra.  Når du vil slippe dette, kan du fjerne lagrede informasjonskapsler i nettleseren.

Personvern

IGM vil ikke dele ditt navn og e-post videre med 3. parts leverandører.
På konferanser kan foredragsholdere få oversikt over hvilke bedrifter som er representert slik at de kan spisse budskapet sitt til å bli mer relevant for publikum.

Vi benytter din informasjon til å informere deg om kurs du er påmeldt eller andre kurs som kan være aktuelle for deg. Hvis du er mottaker av våre nyhetsbrev er du registrert som vår kunde og vil alltid ha mulighet til å melde deg av.