Høgskolestudier, praktisk og fremtidsrettet videreutdanning med studiepoeng på deltid. Samarbeid med Høgskulen i Volda, studiene foregår i Oslo og du kan også delta digitalt.

Høyskolestudier hos IGM

Aldri før har gode brukeropplevelser vært viktigere. Med interaksjonsdesign på CV-en blir du attraktiv for arbeidsgivere i et fag som sikrer fremtidens konkurransekraft.

Digital kommunikasjon passer for deg som har ansvar for digitale kanaler. Dette er markedets eneste deltidsstudium som gir kunnskap og studiepoeng innen digitalt innhold og strategi.

Jobb strategisk og riktig med innovasjon, forretningsutvikling og synliggjøring. Bli en ettertraktet digital strateg og arbeidsgiverens drømmekandidat til rådgiverjobben.

Lær å lage godt journalistisk innhold – med både video og tekst. Digital journalistikk er studiet for deg som vil ta formidling og historiefortelling til nye høyder.

Vil du bli en av bransjens flinkeste markedsførere? Digital markedsføring er utdanningen som gjør deg etterspurt. Gå rett i jobb og skap resultater med digital synlighet.

Studier IGM Høgskulen i Volda Oslo og nett

Velkommen til oss!

Har du spørsmål om våre studier, ta kontakt når som helst på post@igm.no

Student­informasjon

Studiebevis, regler og opptak

Høgskolen i Volda

Høgskolestudiet er i samarbeid med Høgskulen i Volda

GU-medlem

Rabatt for medlemmer av Grafisk utdanningsfond