Julequiz! Hvilket Adobeprogram er du? Ta den uhøytidlige testen

Det sies at hundeeiere har mange fellestrekk med sine firbente venner. Kan det også være slik at designere og innholdsprodusenter deler fellestrekk med sine favorittprogrammer? Finn ut av det i vår særdeles uhøytidelige og lettbeinte julequiz. Skriv ned tallet du får som svar på hvert spørsmål og les av resultatene til slutt – god jul og god fornøyelse!

Hva gjør du når vennene eller familien din krangler?
 1. Jeg er ofte raskt ute med å plassere folk i boks
 2. Jeg forsøker desperat å plastre og lappe sammen både gjenstander og hjerter så godt jeg kan
 3. Jeg sier stort sett ingenting men lager gummifjes mens jeg hermer og mimer etter alle bevegelser de andre gjør
 4. Jeg ser for meg snakkebobler i alle mulige fasonger som blir til over hodene deres
 5. Jeg hører alltid en power ballade i hodet og hiver meg med i alle følelsesutbruddene
 6. Jeg forsøker umiddelbart å få de til å enes og møtes på midten
Når jeg pynter til jul hjemme så er det viktigste
 1. At alt står på linje
 2. At juletreet har riktig farget bakgrunn og magisk belysning
 3. At juletrefoten er omkranset av et tog som kjører helt av seg selv. Tut-tut!
 4. At ordene «All you need is love» er foliert på veggen og formet som et hjerte
 5. At julelysene blinker i takt med «Driving home for Christmas»
 6. Det viktigste er nok at alle rom får ca like mye pynt
Hvis jeg hadde gått julebukk så hadde jeg kledd meg ut som
 1. Spørs hvilken side i livet mitt jeg er på
 2. Alveprinsen Legolas fra Ringenes herre
 3. Streken
 4. Donald!
 5. Som Leonardo Di Caprio der han står i baugen på Titanic og håret hans legger seg i elegante strøk over pannen
 6. Bukkene Bruse
Favorittlåta mi er
 1. Hold The Line / TOTO
 2. Wonderful World / Louis Armstrong
 3. Jump / Kris Kross
 4. I Will Do Anything For Love (but I wont do that) / Meat Loaf
 5. Moviestar / Harpo
 6. Bridge over Troubled Water / Simon & Garfunkel
Til jul ønsker jeg meg:
 1. En bok
 2. Et stort bilde av meg selv hvor jeg spankulerer rundt på månen
 3. Plastelina
 4. Tegnesaker
 5. Kinobiletter
 6. En klem

FLEST NR. 1? DU BLE INDESIGN:

System! Du elsker system! Du er riktignok ikke helt exel-Thomas, men kjenner likevel blodet bruse av å se en tekstmal lime seg til en kaotisk dokument og endre to hundre ingresser samtidig.

Hos deg har alt en plass, en skuff – og vaskeonsdag er på onsdag - ikke fredag. Du sørger for at alle andre husker matpakken sin og har allerede planlagt hvordan poden kommer seg til tannlegen neste uke.

Du kan muligens være raskt ute med å kategorisere folk men stort sett hjelper du de rundt deg til å være den beste versjonen av seg selv og du skaper luft rundt tankene deres slik at selv den mest kaoptiske får konsentrert seg og slappet av. Du er super, alle elsker deg!

hvem er du5
hvem er du4

FLEST NR. 2? DU BLE PHOTOSHOP:

Øynene dine er som magneter, de er dype, søkende og ser skjønnet i alt rundt deg. Verden går sakte når blikket ditt treffer det rette lyset, det røde håret eller det perfekte eikebladet.

Du trekker ut saften av hver lille detalj og skaper en grå verden om til en frodig øy full av regnskog og mystikk. Sammen med deg åpner livet seg i flere lag og de rundt deg ønsker å slippe alt de har å dykke ned i dypet med deg.

Innimellom kan du søke det litt for perfekte å glemme at det er mye vakkert i det upolerte også - men mest av alt er du en trollmann som forvandler dagen for alle du omgir deg med fra grå til korall-blå. Det er du som sparer på skattene og tar vare på øyeblikkene slik at alle de som glemmer å se etter blir minnet på at livet egentlig er ganske magisk.

FLEST NR. 3? DU BLE ANIMATE:

Du var klassens klovn og nå er du humørsprederen på kontoret. Du sitter trolig i festgruppen og klekker ut spill og sprell for julebordet.

Du er best på å skape liv og barnet i deg har tatt evig bolig, det er ingen skam å leke seg igjennom hverdagen tenker du og drar med deg selv den støleste typen i gata på å bryte innetiden. Du er et friskt pust og alltid i senter av oppmerksomheten - alle vil være litt mer som deg.

Du kan være litt vilter og har flere besøk hos legevakten enn de fleste men som den geoparden du er spretter du alltid opp igjen og er klar for nye fantasifulle utspring. Fortsett å være fantastisk, du er inspirerende!

hvem er du3
hvem er du2

FLEST NR. 4? DU BLE ILLUSTRATOR:

Du har ganske sikkert en gul genser. Du er søt og blid og har ingen uvenner.

Noen synes kanskje du er litt artig (et annet ord for veldig kreativ og rar, men likevel mest søt) og forstår ikke helt hvordan du er skrudd sammen. Men alle lar seg imponere av din teft og sans for å fargelegge verden rundt deg i nyanser som passer perfekt til alles humør.

Kunst og håndtverk var ditt absolutte favoritt fag og du lot ikke malesakene bli igjen på skolen. Du skaper gull av gråstein og benytter gjerne en hjemme alenekveld til å ommøblere huset og skape løsninger ingen andre enn deg kunne sett for seg. Du sprer sol, glede og blomster på din vei, alle er glad for å dele tiden sin med deg!

FLEST NR 5? DU BLE PREMIERE:

Inne i hodet ditt står det alltid på record, alle situasjoner er scener - og ingen ting i ditt liv er tilfeldig. Du er muligens ørlite drama men du er aldri kjedelig. Har du en dårlig dag så går du all in og du oppnevner «I´dont like mondays»til soundtrack før kaffen er inntatt.

Ord er ikke ord, det er replikker – og dagen i dag er aldri en vanlig dag, det er en del av noe langt større – selve livshistorien, biografien og ditt kunstneriske avtrykk.

Du legger elsk på alt som skjer og sitroner skviser du til Lime daiquries og hele vennegjengen inviteres til å smake. Livet skal ikke gå på skinner, det er ikke interessant nok for deg - du nyter det uperfekte og er alltid oppriktig interessert i de du snakker med, du ser hele mennesker og alle deres historier – og de elsker å bli sett av deg og omskapt til stjernen i sitt liv.

hvem er du
hvem er du6

FLEST NR. 6? DU BLE BRIDGE:

Du er den fødte diplomat, du er sveits, du er vekten på stjernehimmelen og yogaen på torsdager. Du ser alltid alt i fugleperspektiv og gjør som Kåre Willoch og går i høyden.

Du byr på fred og harmoni, kan muligens være en smule irriterende med besluttningsvegring og kosestemme i alle situasjoner, selv der det strengt talt ville passet bedre å legge en trestrøken C over middagsbordet. Men mest av alt er du limet i hverdagen for alle rundt deg og årsaken til at flere av dine vennepar fremdeles er gift.

Takk for at du holder oversikten og roen, verden trenger deg - selv om den ikke alltid er klar over det.